Pathfinder

Pathfinder programmet grundades i 1994 av Lasse Zäll.                                      

Lasse Zäll har arbetat som professionell coach sedan 1986. Under 90-talet var han bla mental tränare för de danska elitroddarna Arne Nielsson och Christian Frederiksen, då de vann åtskilliga medaljer under VM och OS. Efter detta så överförde Lasse Zäll sina coach-tankar till affärslivet och grundade företaget Pathfinder (Stifinder).

Han har samlat sina erfarenheter i Pathfinder programmet, som genom åren har utbildat hundratals av toppledare inom sport-och kulturlivet, samt framträdande affärsledare inom både den privata och offentliga sektorn.

Pathfinder programmet är kopplat till nya sätt att hantera välkända problemställningar på, nya ingångsvinklar till arbetsuppgåvor och ämnen till att praktisera personligt ledarskap. Pathfinder programmet vänder sig till ledare och specialister, som har nått till den punkt i sin karriär, där de vill utforska, revidera och förfina sin ledarstil och prestanda.

Man erbjuder teorier och effektiva verktyg, som ger förståelse och insikt i hur man kan förbättra sin ledelse. Samtidigt så skapar man en plan för en meningsfull framtid i sitt arbetsliv, familjeliv och personliga liv.

I dag finns det mer än 2.000 Pathfinders, som kommer från mer än 750 verksamheter, fördelat på mer än 20 länder. Pathfinders är ledare inom bl.a. Covestro, Irma, SEAS-NVE, KMD, Cowi, Novo Nordisk, LEGO, TDC, Det danske sygehusvæsen, Jyske Bank, Forsvaret, DONG, Det Kongelige Teater och många andra organisationer.

https://stifinder.net/